Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z MINECRAFT MULTIPLAYER

DRESTA-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MÓJ KOLEGA ZAŁOŻYŁ SERV W MINECRAFT I WSZYSCY GRAJĄ I NIEMAJĄ LAGÓW JA JAK WBIJAM TAM NA SERV TO MAM LAGI TAKIE ŻE NP JEST STRASZNE OPUŹNIENIE NP U NICH JEST DZIEŃ W MINACRAFT A U MNIE NOC ALBO MAPA MI SIE NICHCE WCZYTAĆ WCZYTUJE SIĘ KAWAŁEK I TYLE I PO CHWILI ODŁĄCZA MNIE Z SERVA PROSZĘ O POMOC !!!!!! :unsure:

Opublikowano

Nie nie, ściągnij taki program jak game booster.

Potem kliknij boost game, i lagi powinnny się zmniejszyć.

Do tego możesz mieć zbyt słaby internet.

Weteran
Opublikowano

Optimized tutaj nie zadziała bo to nie single, to spróbuj game booster. Jakie masz łącze? Wyłącz zbędne programy.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Nie nie, ściągnij taki program jak game booster.

Potem kliknij boost game, i lagi powinnny się zmniejszyć.

Do tego możesz mieć zbyt słaby internet.

EJ TU NIE CHODZI O TO ŻE MINECRAFT MI ŚCINA Z TYM NIEMAM PROBLEMÓW CHODZI O TO ŻE NA SERVACH MAM OPÓŹNIENIE ALBO MAPA SIE NIEWCZYTUJE NA SINGLEPLAYER WSZYSTKO JEST OK <_< A NETA MAM 1 MB
Opublikowano

miałem tak samo pobrałem program odkurzacz przeczyściłem komputer i już lagów nie mam pozdrawiam.

ankompc.jpg

Opublikowano

Optimized tutaj nie zadziała bo to nie single, to spróbuj game booster. Jakie masz łącze? Wyłącz zbędne programy.

O RZECZYWIŚCIE POMOGŁO DZIĘKI WAM PROBLEM ROZWIĄZANY

:D

Opublikowano

EJ NOJ GRAŁEM JEDEN DZIEŃ W MINECRAFTA NA SERVIE KOLEGI Z WŁĄCZONYM GAMEBOSTEREM I DZIŚ WŁĄCZAM GAMEBOSTERA I MINECRAFTA I ZNOWU MAM LAGI CO JEST ?? :huh:

Opublikowano

Wyłącz takie programy jak: Gadu-Gadu, Skype, Internet i Winamp.

PS. Wyłącz Caps-Lock`a :D

dobra wyłączyłem gg i skype włanczam minecrafta przez gamebooster 2 premium i wchodze na serv kolegi i mapa mi się nie generuje i po jakimś czasie wyrzuca mnie z servera i pisze '' conection lost internalexception:java.net.socketTimeoutException: read timed out'' :( pomużcie a dam wam plusa !!
Opublikowano

Napisz jakiego masz kompa i kup słownik.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

dobra wyłączyłem gg i skype włanczam minecrafta przez gamebooster 2 premium i wchodze na serv kolegi i mapa mi się nie generuje i po jakimś czasie wyrzuca mnie z servera i pisze '' conection lost internalexception:java.net.socketTimeoutException: read timed out'' :( pomużcie a dam wam plusa !!

mam internet z multimedji 1mb

To jest wina twojego internetu. Wyłącz firewall'a i podaj jaki masz, radiówke?

nie mam radiówki

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Wyłącz wszystko oprócz MC jak grasz i hamachi. Ściągnij ccleaner i przeczyść nim system, kup premium gamebooster (ew ściągnij). Usuń niepotrzebne programy, zainstaluj najnowsze sterowniki.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Nie jest taka zła, a masz do niej najnowsze sterowniki zainstalowane?

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Zrobiłeś to co podałem w poście #15 i czy masz wciąż lagi?

Podaj dokładne parametry pc, na google masz opisane jak to zrobić.

Opublikowano

To wszystko to wina twojego neta , mam to samo w neostradzie. Sprawdz PING !! (speedtest.tp.pl) U mnie da sie grac tylko od 24 do 7 rano (pingi 19-50) potem pingi juz sa powyzej 600 i lipa. Dzwonienie do operatora nic nie da jedynie zmiana neta ale to tylko jak mieszkasz w duzym miescie.

Opublikowano

To wszystko to wina twojego neta , mam to samo w neostradzie. Sprawdz PING !! (speedtest.tp.pl) U mnie da sie grac tylko od 24 do 7 rano (pingi 19-50) potem pingi juz sa powyzej 600 i lipa. Dzwonienie do operatora nic nie da jedynie zmiana neta ale to tylko jak mieszkasz w duzym miescie.

ja mam ping 25 to dlatego lagi są ???

Ja tak miałem jak grałem z kolegą i jak wyłączyliśmy zwierzaki to problem znikł :)

dobra ale inni koledzy nie skarżą się na lagi a grają na tym samym servie co ja :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...